Loading...
Cine suntem 2019-09-30T21:01:41+00:00

Soluții personalizate de cea mai bună calitate pentru transport auto și service camioane.

Cere o ofertă personalizată

Titanic Grup, printre primii pe drumul performanței

Fondată în 1994, SC TITANIC GRUP SRL este unul dintre liderii transportului intern și internațional de autoturisme din Romania.

O companie mică și de familie, cu doar 1 camion, a devenit o companie modernă cu o pozitie stabilă pe piață, având peste 100 de angajati și peste 80 de autotransportoare disponibile cu o capacitate de la 1 până la 10 autovehicule. Pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate utilizăm camioane și remorci de la cei mai prestigioși producatori: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold.

Punem foarte mare accent pe respectarea tuturor standardelor de calitate și siguranță cerute și suntem certificați conform ISO 9001:2001 și ISO 14001:2004.

  Compania noastră oferă soluțiile complete de logistică și transport atât pentru producătorii, cumpărătorii și vânzătorii de autovehicule, cât și pentru companiile de închiriere autovehicule. Operațiunile companiei noastre acoperă întreaga Europa. Suntem parteneri oficiali Adesa și Hodlmayr International, iar printre ceilalți parteneri se află: Gefco, Lagermax, Omsan, Adampol, CAT.

 Viziunea noastră este să fim o companie lider în industria de transport și logistică, bine respectată de către clienți și parteneri, pentru care fiecare autovehicul transportat contează.

 Pentru o reducere a costurilor și pentru a extinde gama de servicii oferite, am decis ca la începutul anului 2016 să deschidem propriul service pentru camioane și remorci. Acest service este echipat cu echipamente moderne, care împreună cu profesionalismul mecanicilor noștri oferă atât mișcare fluentă pentru flota noastră de camioane cât și servicii de cea mai înaltă calitate clienților care apelează la noi.

Vezi serviciile noastre

Numărul mare de curse împreună cu mărimea flotei în continuă creștere ne-au motivat să investim timp, energie și cunoștințe în optimizarea derulării activităților, dar și în reparația de camioane, atât în service-ul central cât și folosind service-ul mobil. Azi ne mândrim cu performanțele mecanicilor noștri și depunem eforturi, astfel încăt fiecare client să fie pe deplin mulțumit de colaborarea cu noi.

Au încredere în noi

Cere o ofertă personalizată

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi folosind formularul alăturat. Știm că timpul tău este valoros, așadar un coleg va încerca să îți răspundă în cel mai scurt timp posibil.