Loading...
Cine suntem 2020-09-14T11:21:14+00:00

Soluții personalizate de transport auto și service camioane.

Cere o ofertă personalizată

Titanic Grup, partenerul tău pe drumul performanței

Fondată în 1994, SC TITANIC GRUP SRL este o companie specializată pe transport intern și internațional de autoturisme.

O companie mică și de familie, cu doar 1 camion, a devenit o companie modernă cu o pozitie stabilă pe piață, având peste 100 de angajati și peste 80 de autotransportoare disponibile cu o capacitate de la 1 până la 10 autovehicule. Pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor clienților în ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite, utilizăm camioane și remorci de la cei mai prestigioși producatori: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold, acordând o atenție deosebită respectării tuturor standardelor de calitate și siguranță cerute.

  Compania noastră oferă soluțiile complete de logistică și transport atât pentru producătorii, cumpărătorii și vânzătorii de autovehicule, cât și pentru companiile de închiriere autovehicule. Operațiunile companiei noastre acoperă întreaga Europa. Suntem parteneri oficiali Adesa și Hodlmayr International, iar printre ceilalți parteneri se află: Gefco, Lagermax, Omsan, Adampol, CAT.

 Viziunea noastră este să fim o companie lider în industria de transport și logistică, bine respectată de către clienți și parteneri, pentru care fiecare autovehicul transportat contează.

 Pentru o reducere a costurilor și pentru a extinde gama de servicii oferite, am decis ca la începutul anului 2016 să deschidem propriul service pentru camioane și remorci. Acest service este dotat cu echipamente moderne, care împreună cu profesionalismul mecanicilor noștri asigură atât mișcare fluentă pentru flota proprie de camioane cât și servicii profesionale oferite clienților noștri.

Vezi serviciile noastre

Numărul mare de curse împreună cu mărimea flotei în continuă creștere ne-au motivat să investim timp, energie și cunoștințe în optimizarea derulării activităților, dar și în reparația de camioane, atât în service-ul central cât și folosind service-ul mobil. Azi ne mândrim cu performanțele mecanicilor noștri și depunem eforturi, astfel încăt fiecare client să fie pe deplin mulțumit de colaborarea cu noi.

Au încredere în noi

Cere o ofertă personalizată

Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi folosind formularul alăturat. Știm că timpul tău este valoros, așadar un coleg va încerca să îți răspundă în cel mai scurt timp posibil.